Δραστηριότητες για παιδιά Δρώμενα Ιωάννινα Παιδί Ιωάννινα

WWF Ελλάς: Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας! [ 4-5/12 ]

04-12_WWF_4
4 & 5 Δεκεμβρίου 2017
Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων
Ώρες: 18.00 – 20.00

«Υγιή παιδιά, Υγιής πλανήτης»
Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας

 

04-12_WWFΗ νέα πανελλαδική εκστρατεία του WWF Ελλάς «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» (Οκτώβριος 2017 – Ιούνιος 2018) γυρίζει την Ελλάδα και μεταφέρει τα μηνύματα της βιώσιμης διατροφής. Τα κύρια στοιχεία της νέας αυτής εκστρατείας: ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά δημοτικού, η νέα ιστοσελίδα www.wwf.gr/food και μία κινητή διαδραστική έκθεση. Σε κάθε πόλη, σχολεία, παιδιά και γονείς μπορούν να επισκέπτονται την πρωτότυπη κινητή μας έκθεση και να συμμετέχουν σε βιωματικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η 4η στάση του ταξιδιού γίνεται στα Ιωάννινα. Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, θα φιλοξενήσει την πρωτότυπη κινητή έκθεση για τη διατροφή, στον εκθεσιακό χώρο «Βασ. Πυρσινέλλας», όπου η WWF Ελλάς θα «μαγειρέψει» μαζί με ενήλικες και παιδιά των Ιωαννίνων μια διαφορετική συνταγή για την προστασία της υγείας μας και του πλανήτη.

Βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά, σεμινάρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς, πρακτικές συμβουλές για την υγιεινή διατροφή των παιδιών, έξυπνοι τρόποι για να προστατεύσουμε μέσα από το πιάτο μας, την υγεία μας αλλά και τον πλανήτη. Με αυτά τα «συστατικά», η νέα εκστρατεία του WWF Ελλάς έρχεται στα Ιωάννινα για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το φαγητό και μας καλεί να μαγειρέψουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την WWF Ελλάς κατά το διάστημα της παραμονής της στα Ιωάννινα, μπορεί να στείλει μήνυμα στο food@wwf.gr.

Διοργάνωση: WWF Ελλάς σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών