Δρώμενα Ιωάννινα

TEDxUniversityofIoannina 6/5

Untitled design (2)

6 Μαϊου 2017

Το TED είναι ένα μη κερδοσκοπικό event που στοχεύει στη διάδοση ιδεών, συνήθως μέσω της μορφής σύντομων ομιλιών(18 λεπτά ή λιγότερο).Το TED ξεκίνησε το 1984 με ένα συνέδριο όπου συνέκλιναν η Τεχνολογία, η Ψυχαγωγία και το Design,και πλέον καλύπτει σχεδόν οποιοδήποτε θέμα-από επιστήμη μέχρι επιχειρηματικότητα ή άλλα παγκόσμια θέματα – σε παραπάνω από 100 γλώσσες.   

 
Τι είναι όμως το TEDxUniversityofIoannina;   
 
Το TEDxUniversityofIoannina είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που έχει ως κύριο στόχο τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας, με στοχαστές όλης της Ελλάδας και του κόσμου που θα μοιραστούν τις ιδέες τους και τα κατορθώματά τους με απώτερο σκοπό να δώσουν έμπνευση και κίνητρα στους θεατές για να κάνουν τις ιδέες τους πράξη! 

Το πρόγραμμα του TEDx είναι σχεδιασμένο να βοηθήσει να πυροδοτηθούν συζητήσεις και διασυνδέσεις ανάμεσα σε κοινότητες, οργανώσεις και τον καθένα ατομικά μέσω της εμπειρίας ενός τοπικού event παρόμοιο με το το TED. Στα events TEDx η παρουσίαση ομιλιών του TED-ή συνδυασμός από ζωντανές ομιλίες και βίντεο ομιλιών του ΤΕD- προωθεί το στοχασμό και εμπλουτίζει τις σχέσεις σε τοπικό επίπεδο.

 

Το TEDxUniversityofIoannina πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στις 6 Μαΐου 2017 και θα περιλαμβάνει ομιλίες που διαπραγματεύονται μια ποικιλία θεμάτων. Το περσινό event στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό συνεχίζεται και φέτος.   
 
Για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις σχετικά με το event μπορείτε να ακολουθήσετε το TEDxUniversityofIoannina στα παρακάτω link: Facebook: TEDxUniversityofIoannina ή https://www.facebook.com/TEDxUniversitofIoannina/ Instagram: https://www.instagram.com/tedxuniversityofioannina/ Twitter: https://twitter.com/TEDxUOI
Για αιτήσεις συμμετοχής https://www.eventora.com/el/Events/tedxuniversityofioannina-3