ΜΟΥΣΙΚΗ Ιωάννινα Συναυλίες Ιωάννινα

Soundtrope Festival @ Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων [ 28/11 ]

28-11_Zosimaia
Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017
Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων
Έναρξη: 19.00
Είσοδος ελεύθερη

 

Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης του Soundtrope Festival 2017, η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων την Τρίτη 28 Νοεμβρίου φιλοξενεί το φεστιβάλ παρουσιάζοντας τρία αξιόλογα acts από καλλιτέχνες και μουσικούς της πόλης.

Από νωρίς το απόγευμα στο χώρο της βιβλιοθήκης θα συμπράξουν αξιόλογοι μουσικοί από το χώρο της κλασικής, παραδοσιακής αλλά και της free jazz μουσικής σκηνής της πόλης.

Αδιαμφισβήτητα μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

19.00 – 19.20: O Aggelos Antonoglou θα ερμηνεύσει στο κλαρινέτο τη σύνθεση του Panagiotis Voulgaris «Λόγια της Μοίρας».

19.30 – 20.15: Οι μουσικοί Sami Hashme , Efthimis Sfairopoulos, Vasilis Lagdas, Μαρία Σακκά, Κώστας Κωσταγιώργος, Antonis Papadopoulos θα παρουσιάσουν ένα 45λεπτο αυτοσχεδιαστικό σετ ακροβατώντας στη free jazz / experimental / post rock μουσική σκηνή και στην ψυχεδέλεια όπου μπορεί να διακρίνει κάποιος στη παραδοσιακή μας μουσική.

20.30 – 21.15: Ο Panos Papakostas (αφήγηση, samples, ableton live) θα παρουσιάσει απόσπασμα από τη κυκλοφορία του νέου του μυθιστορήματος «Ο δρόμος προς τη τρέλα».

Παρέα με τους Efthimis Sfairopoulos (double bass) και Antonis Papadopoulos (guitar, fx) θα δημιουργήσουν επί τόπου ηχοτοπία και θα «ντύσουν» μουσικά την αφήγηση του μυθιστορήματος.

Visuals: Kostiz Kos