Θεατρικές παραστάσεις Ιωάννινα Παιδί Ιωάννινα Παιδικές Παραστάσεις & Θεατρο

«Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων [ 2017-2018 ]

dipe8e_2017-18
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων
ΠΑΙΔΙΚΗ – ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΙΚΗ
Χειμώνας 2017-2018
Θεατρο «Καμπέρειο»

Έναρξη παραστάσεων: 8/11/2017

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων πρωτοτυπεί ξανά και παροτρύνει τα παιδιά να ακονίσουν την παρατηρητικότητά τους, να οξύνουν την κριτική τους ικανότητα και να γίνουν χαρούμενοι «συνένοχοι» στη λύση του μυστηρίου…

Η σκηνή του Καμπερείου Θεάτρου, μεταμορφώνεται σε Βικτωριανό Λονδίνο και τα παιδιά ετοιμάζονται να βιώσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας την εμπειρία μιας αυθεντικής ιστορίας του Σέρλοκ Χολμς!

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, παρουσιάζει την αυθεντική ιστορία του Άρθουρ Κόναν Ντόϋλ «Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι», σε νέα θεατρική διασκευή για παιδιά, γεμάτη μυστήριο και περιπέτειες!

Η φετινή παράσταση είναι μια ευφυέστατη υπόθεση που ζωντανεύει μέσα από μια νέα θεατρική διασκευή της Άνδρης Θεοδότου γεμάτη δράση, ρυθμό και χιούμορ, που εξασκεί την παρατηρητικότητα και τη μνήμη των παιδιών, αλλά και καλλιεργεί μέσα τους την αίσθηση της φιλίας και της δικαιοσύνης ωθώντας τους να εξετάσουν τις διαφορετικές «όψεις» της αλήθειας που παρουσιάζονται από τα πρόσωπα της ιστορίας!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Θεατρική διασκευή: Άνδρη Θεοδότου
Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Παντελής Παπαδόπουλος
Σκηνικά-κοστούμια: Μαντώ Ψυχουντάκη
Μουσική: Νίκος Τσέκος
Χορογραφίες: Ανθή Βικελή
Μουσική διδασκαλία: Ειρήνη Δόβα

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θοδωρής Γκόγκος, Ζωή Ιωαννίδη, Μαρία Κατσουλίδη, Θανάσης Μιχαηλίδης, Στέλιος Νίνης, Βασίλης Σιάφης, Αριστοτέλης Σπυρόπουλος.

Οι παραστάσεις για τα σχολεία αρχίζουν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου. Για προγραμματισμό σχολείων, απευθυνθείτε στον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Βασίλη Λούπα, στο 2651.361.404.