ΜΟΥΣΙΚΗ Ιωάννινα Συναυλίες Ιωάννινα

NATAΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ live στο Factory of Sound Ioannina 19/5 (ακυρώθηκε)

mpofiliou2

Λόγω πολύ σοβαρού προβλήματος σε μέλος της μπάντας της Νατάσσας Μποφίλιου, η εταιρεία PROSPERO ακυρώνει την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 19 Μαίου συναυλία στα Ιωάννινα, στο χώρο Factory of Sound.

Όσοι επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους έχουν τη δυνατότητα με τους κάτωθι τρόπους:

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα, θα επιστραφούν τα χρήματά τους στην πιστωτική τους κάρτα.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από το κατάστημα Rock Shop θα επιστραφούν τα χρήματά τους από το κατάστημα σε ώρες λειτουργίας, 10.00-14.30 κ 17.30-21.00.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από τα καταστήματα Viva (Seven spots / Media Markt) παρακαλώ να επικοινωνήσουν με την εταιρεία PROSPERO καθημερινά 12.00-18.00, για να τακτοποιηθούν οι επιστροφές των χρημάτων τους.

Τηλέφωνα για πληροφορίες PROSPERO: 210 7258901-7298668

19 Μαΐου 2017. Έναρξη 22:30

Factory of Sound Ioannina

Προπώληση: 13€, στο ταμείο: 15€

Κερδίστε προσκλήσεις στο Go Free Ioannina

Η ΒΑΒΕΛ2 – βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο – ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έρχεται για μία μοναδική συναυλία και στα Ιωάννινα.
Την Παρασκευή 19 Μαϊου, η Nατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί  στο Factory of Sound – Ιωάννινα, πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό. 
Η ΒΑΒΕΛ2 είναι μια ολοκαίνουρια, αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους.
Την Παρασκευή 19 Μαϊου, η παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, που έγινε κοινό μυστικό και τόπος συνάντησης και ταξίδεψε σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έρχεται και στα Ιωάννινα για μία συναυλία η οποία θα αποζημιώσει το κοινό της ΒΑΒΕΛ, καθώς δεν έχει προγραμματιστεί καλοκαιρινή συναυλία στη συγκεκριμένη πόλη.
Kαι μας προσκαλεί για μία ακόμη φορά να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ στο τηλ: 26510 36436