Εκθέσεις Ιωάννινα Φωτογραφία Ιωάννινα

«Κατασκευαστές αλλαγών – Changemakers» [23-25/07]

Changemakers_
23-25 Ιουλίου 2018
Πολιστικός Πολυχώρος «Δ. Χατζής»
Ώρες: 19.00 – 23.00

Tην Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 στις 19.00, στον Πολιτιστικό χώρο Δημ. Χατζής (Παλαιά Σφαγεία) εγκαινιάζεται ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Κατασκευαστές αλλαγών – Changemakers» της Habibi.Works -Πρόγραμμα της Μη Κυβερνητικής εθελοντικής Οργάνωσης Soup and Socks- σε συνεργασία με το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων).

Η Habibi.Works σε συνεργασία με το KEAN, θα παρουσιάσει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες και δημιουργίες των τελευταίων δύο χρόνων της ζωής των προσφύγων μέσα στα κέντρα φιλοξενίας του Κατσικά, της Φιλιππιάδας και των Δολιανών από τις 23 έως τις 25 Ιουλίου 2018, στον Πολιτιστικό χώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία).

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 19:00 έως τις 23:00. Ειδικότερα, τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου η ομάδα του Habibi.Works και του ΚΕΑΝ θα καλωσορίσουν όλους τους επισκέπτες με μουσική, αναψυκτικά & σνακ δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν από κοντά τους πρωταγωνιστές αυτής της συλλογικής προσπάθειας και να μάθουν περισσότερα για το έργο της εθελοντικής και καλλιτεχνικής τους δράσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων και την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών.