LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ Ιωάννινα

Immortals Over Greece 2017 // Firewind + Rage + Nightrage live@Stage [ 14/12 ]

14-12_Immortals
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017
Stage Ioannina
Nightrage: 20.15  //  Rage: 21.15  //  Firewind: 22.45

Το Stage Ioannina παρουσιάζει μία εκρηκτική βραδιά την οποία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Έλληνες οπαδοί του heavy metal, με τον συνδυασμό των «δικών» μας Firewind, των πάντα αγαπητών στη χώρα μας Γερμανών Rage αλλά και των Nightrage.

To όλο πακέτο αναμένεται άκρως χορταστικό, καθώς η περιοδεία θα είναι co-headline και τα 2 συγκροτήματα θα παίξουν πλήρες σετ, σίγουρα μία συναυλία που θα κρατήσει συνολικά πάνω από 3 ώρες και που οι οπαδοί θα ακούσουν κομμάτια που έχουν αγαπήσει μέσα στα χρόνια, όπως και νέες προσθήκες στον ποιοτικό κατάλογο των δύο γκρουπ.

Η ορμή των Firewind μετά από 5 χρόνια απουσίας συναντάει την κληρονομιά των Rage οι οποίοι κυκλοφορούν προσεχώς τον 21ο δίσκο τους (!!!), σε μία σύζευξη καυτού μετάλλου η οποία σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή τιμή, κάνει την παρουσία των οπαδών στη συγκεκριμένη συναυλία άκρως απαραίτητη. Το Ελληνικό κοινό θα ακούσει για πρώτη φορά τα νέα κομμάτια των Firewind, ενώ και οι Rage έρχονται πάλι με νέο δίσκο.

Με πρεμιέρα στην Ελλάδα θα περιοδεύσουν το 2018 σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και τα δύο συγκροτήματα υπόσχονται ένα φοβερό θέαμα που θα κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος!

Εισιτήριο: 18€,  15€ (προπώληση)

 

Προπώληση
www.stageioannina.gr
Manthos Group // Αβέρωφ 16
Rock Cafe Indian // Ανεξαρτησίας 14
Music Shop Giorgio // Στοά Ορφέα
Vision of Sound // Ναπ. Ζέρβα 78

FIREWIND
Oι Firewind επιστρέφουν στις συναυλιακές σκηνές μετά από διάλειμμα πέντε ετών με το φοβερό νέο τους άλμπουμ »Immortals». Το άλμπουμ έλαβε διθυραμβικές κριτικές σε τέτοιο βαθμό, που πολλοί μιλάνε για τον κορυφαίο δίσκο της καριέρας τους, ενώ έφτασε και στο νούμερο 2 των charts στη χώρα μας, όπως και στο εξωτερικό , δείγμα ότι έλειψαν πολύ στον κόσμο και υπήρχε ανάγκη για νέο υλικό που θα σβήσει τη δίψα των οπαδών. Με γεμάτες τις μπαταρίες τους και με ισχυρό κίνητρο όσο ποτέ να βγουν και να δείξουν πόσο φοβερά λειτουργούν τα νέα κομμάτια σε συνδυασμό με τα παλιότερα, οι Firewind θα παρουσιάσουν για άλλη μία φορά ένα χορταστικό σόου που θα περιλαμβάνει όλα τα κλασσικά αγαπημένα κομμάτια τους και με τη στρατιά των οπαδών τους ολοένα να μεγαλώνει, είναι βέβαιο ότι οι συγκεκριμένες εμφανίσεις θα φέρουν ακόμα περισσότερο κόσμο στο πλάι τους.

RAGE
Oι Rage από την άλλη είναι ένα συγκρότημα που πάντα είχε ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα και όχι μόνο λόγω της παρουσίας των συμπατριωτών μας Χρήστου και Σπύρου Ευθυμιάδη στο παρελθόν. Πάντα ερχόντουσαν στη χώρα μας σε κάθε δυνατή ευκαιρία και πάντα έδειχναν την αγάπη τους για τους Έλληνες οπαδούς, διαφημίζοντας τους μάλιστα πολλάκις και στο εξωτερικό. Με το νέο τους δίσκο »Seasons Of The Black» να είναι στα σκαριά και με όσους το έχουν ακούσει να έχουν κάνει διθυραμβικές κριτικές (όπως και για το προηγούμενο »The Devil Strikes Again» ή αλλιώς το 2ο »Black In Mind» όπως χαρακτηρίστηκε), οι Rage που τα τελευταία χρόνια κερδίζουν ξανά τους παλιούς τους οπαδούς, επιστρέφοντας στον παλιό γνώριμο ήχο και μακριά από τα τεχνικά/προοδευτικά στοιχεία που είχαν εισάγει στις αρχές των ’00s, θα παρουσιάσουν ένα κράμα νεότερων κομματιών και παλιότερων ύμνων. Ο ηγέτης Peavy για άλλη μία φορά αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με την επιβλητική του παρουσία.

NIGHTRAGE
Τρίτη μπάντα που συμπληρώνει αυτό το mini festival είναι οι Nightrage που επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια.Πιστοί στον επιθετικό ήχο τους μένουν πιστοί στο παραδοσιακό σουηδικό death metal ήχο με εμφανή metalcore στοιχεία στα 3 τελευταία album! Οι συναυλίες τους χαρακτηρίζονται από την απόλυτη ενέργεια επί σκηνής!