Παιδί Ιωάννινα Παιδικές Παραστάσεις & Θεατρο

Η Πεντάμορφη και το Τέρας από το Μικρό Θέατρο Λάρισας 2/4

17434474_1226195064167124_2703638172374992027_o

2 Απριλίου 2017. Έναρξη 11:30 και 17:30

Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος

Εισιτήρια 9 ευρώ

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από τις τεράστιες επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις, Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια, Το Ασχημόπαπο και Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έρχεται για 7η χρονιά στην Κομοτηνή με το παραδοσιακό παραμύθι της Γαλλίδας συγγραφέα Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Οι παραστάσεις του έργου, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Απριλίου στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος, θα είναι διπλές με την πρώτη να ξεκινά στις 11.30 το πρωί και η δεύτερη στις 5.30 το απόγευμα.
Λίγα λόγια για το έργο…
 Ένα παραμύθι που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις παγίδες που μπορεί να πέσει κάποιος όταν εγκλωβιστεί στην εξωτερική εμφάνιση και την πόση αγάπη μπορεί να λάβει όταν «ψάξει» για την βαθύτερη ομορφιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Η Πεντάμορφη προσπαθώντας να σώσει την αδελφή της, προσφέρει τον εαυτό της ως αιχμάλωτη στο Τέρας. Ενώ το Τέρας προσπαθεί να δείξει στην Πεντάμορφη πως η αποκρουστική εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα μιας λάθος απόφασης που πήρε πριν χρόνια, η Πεντάμορφη το σκάει από το παλάτι. Ο Στεφάν που διεκδικεί την Πεντάμορφη αποφασίζει να σκοτώσει το Τέρας, αλλά μόλις η όμορφη κοπέλα συνειδητοποιήσει την «αλήθεια» και των δύο παίρνει την σωστή απόφαση!

Οι συντελεστές της παράστασης
Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιωργος Δάσκαλος, Αντιγόνη Καζαντζάκη, Άρης Πλιός, Μυρτώ Μπλάνα, Δήμητρα Καλεσιάκη
Σκηνοθεσία : Μίμης Καπέρδος
Διασκευή : Γιώργος Πούλης
Σκηνικά – Ειδικές κατασκευές : Βαλεντίνο  Βαλάσης
Κατασκευή Κοστουμιών : Ελένη Ψύρρα
Σχεδιασμός Φωτισμών : Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης
Σχεδιασμός Κοστουμιών : Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική Επιμέλεια : Γιώργος Πούλης
Παραγωγή : Μικρό Θέατρο Λάρισας
Info
Προπώληση: 7 ευρώ ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΠΡΟΚΟΣ
Πληροφορίες: 6974797109