Θερινό σινεμά Ιωάννινα Κινηματογράφος Ιωάννινα

«Οι Άντρες προτιμούν τις Ξανθές» θερινό cinema στα Παλαιά Σφαγεία 29/8

ΞΑΝΘΙΕΣ

29 Αυγούστου 2016. Έναρξη 21:00

Πολιτιστικός Πολυχώρος «Δημήτρης Χατζής»

Είσοδος ελεύθερη

Με την ταινία του Χάουαρντ Χωκς, Οι Άντρες προτιμούν τις Ξανθές κλείνει τη  Δευτέρα 29 Αυγούστου ο κύκλος θερινών προβολών με τίτλο «Μ’Αγιόκλημα και Γιασεμιά» που διοργανώνει, για 6η χρονιά φέτος, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στο προαύλιο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής». Ώρα έναρξης : 9 μ.μ.
Μεγάλο ατού της παραγωγής οι δυο υπερσέξυ πρωταγωνίστριες Μέριλυν Μονρό και Τζέιν Ράσελ που βάζουν κυριολεκτικά φωτιά στο πανί.  Πρόκειται για τη μεταφορά στην οθόνη ενός μιούζικαλ που παιζόταν επί διετία με μεγάλη επιτυχία στο Μπρόντγουέι με άλλες πρωταγωνίστριες και στηρίζεται σε ένα μυθιστόρημα του 1925.
Θέμα : ό έρωτας και η ευάλωτη γυναικεία καρδιά που πότε θαμπώνεται από τα διαμάντια, πότε από το καλοφτιαγμένο ανδρικό σώμα, πότε παρασύρεται από τα αγνά της συναισθήματα.
Καλογραμμένο σενάριο, χαριτωμένοι διάλογοι, κλασσική πλοκή, σωστές δόσεις μουσικών κειμένων και πρόζας. Μια δροσερή ανάλαφρη ταινία, καλογυρισμένη και καλοπαιγμένη που έσπασε ταμεία στον καιρό της και εξακολουθεί να διασκεδάζει ακόμη και σήμερα το κοινό που εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθές.