Βιβλίο Ιωάννινα

«Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους» παρουσίαση βιβλίου 23/6

18835682_1471164676283272_6429587804753257444_n

23 Ιουνίου 2017. Έναρξη 20:30

Πολιτιστικός Πολυχώρος «Δ ΧΑΤΖΗΣ»

Την Παρασκευή 23/6/2017 στις 20:30 η δημοσιογράφος Λία Λάππα παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο : «Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους»

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας,

η Δημοσιογράφος Βίλιαν  Στασινού,

ο Διευθυντής  Δ.Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων Μιχάλης Αλεξίου

ο Eπιχειρηματίας-  Γενικ. Γραμ. Ένωσης Ξενοδ. Ιωαννίνων Στάθης Σιούτης

ο Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του super fm Γιώργος Γιαννάκης

το πάνελ θα πλαισιώνουν:

ο πολυβραβευμένος φωτογράφος Βαγγέλης Γιωτόπουλος, ο νομαρχιακός σύμβουλος Οδυσσέας Πότσης η ασφαλιστική σύμβουλος Μαρία Περιστέρη και οι δημοσιογράφοι: Βασίλης Λούπας, Μίλτος Γήτας , Γιάννης Κράνος.

Συντονίζει η δημοσιογράφος  Σοφία Τσέπα

Το βιβλίο, είναι μια προσπάθεια αποκωδικοποίησης της συμπεριφοράς των ανδρών, με βάση το επάγγελμά τους. Η δημοσιογράφος Λία Λάππα, για 5 ολόκληρα χρόνια συζητούσε με άνδρες επιτυχημένους στο επάγγελμά τους και εκείνοι, της  εμπιστεύτηκαν τα μυστικά του επαγγέλματός τους αλλά και της ζωής τους.

Το βιβλίο εμπεριέχει,  με χιούμορ και αμεσότητα, όλα αυτά και άλλα πολλά μικρά μυστικά, μεγάλων ανδρών που μπορούν να εξηγήσουν  τις συμπεριφορές τους, ως προς το άλλο φύλο . Κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «ειπωμένο» από άνδρες για να το διαβάσουν οι γυναίκες.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Και 48 ώρες να είχε η μέρα πάλι θα ένιωθε ότι δεν θα προλάβαινε να κάνει όλα αυτά που θέλει. Είναι δημοσιογράφος,  ραδιοφωνικός παραγωγός, εκπαιδεύτρια και  συγγραφέας  με το βιβλίο «οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους»

Το βιβλίο είναι μια μεγάλη έρευνα  από μεριάς της, για να καταλάβει, το πόσο πολύ το επάγγελμα επηρεάζει τους άνδρες και τη συμπεριφορά τους σε όλα τα στάδια της ηλικίας τους. Είναι απόφοιτος Ελληνικού Πολιτισμού του Ε.Α.Π και λατρεύει, ό, τι προάγει το πνεύμα και την ψυχή. Θα ήθελε να μένει κοντά στο νέο μουσείο της Ακρόπολης, για να το επισκέπτεται συχνά και  να ξεναγεί τους φίλους της, μάλιστα, όταν βγαίνει στο εξωτερικό είναι ικανή, να μιλάει στον ταξιτζή ώρες, για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.   Λία και τεχνολογία δεν πάνε μαζί αλλά είναι λάτρης των social media και της φωτογραφίας, ( «βλέπει» παντού κάδρα). Η μικρή της κόρη (5 ετών), ξέρει, από τώρα, τι σημαίνει  δημοσιογραφία και ρεπορτάζ ενώ  με τις ζωγραφιές της, θέλει να κάνει έκθεση έργων τέχνης!!!