Θέατρo

«Φτάσε όπου δεν μπορείς» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων [17/01-28/02]

17-01-2018_DIPE8E
17 Ιανουαρίου – 28 Φεβρουαρίου 2018
Καμπέρειο Θέατρο
Ώρα: 20.00

Η Νεανική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων ανεβάζει φέτος την παράσταση «Φτάσε όπου δεν μπορείς», μια συμπαραγωγή του δικτύου ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού, η οποία είναι βασισμένη σε κείμενα του Νίκου Καζαντζάκη και εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού για το «έτος Καζαντζάκη», όπως ανακηρύχθηκε το 2017 από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι θεατές έρχονται σε επαφή με το έργο του μεγάλου λογοτέχνη, τις σπουδαίες ιδέες που πραγματεύεται, τις μοναδικές αθησαύριστες λέξεις του, τις μεγάλης πνοής φράσεις του. Βασικός άξονας της παράστασης είναι η αναζήτηση σχέσεων ανάμεσα στη ζωή και το έργο του αλλά και η αέναη αναζήτηση της ελευθερίας.

Tην Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου θα δοθούν δυο παραστάσεις για το κοινό, με ώρα έναρξης 20.00. Για όλο τον μήνα Φεβρουάριο, οι παραστάσεις για το κοινό θα είναι κάθε Τετάρτη στις 8.00 μ.μ.  Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 θα παρουσιαστεί παράσταση-πρόβα προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των διοικήσεων εκπαίδευσης της Ηπείρου καθώς και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σύλληψη-Δραματουργία-Σκηνοθεσία: Χριστίνα Χατζηβασιλείου
Σκηνικά-Κοστούμια: Αλεξάνδρα Μπουσουλέγκα, Ράνια Υφαντίδου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σοφία Αντωνίου
Ηθοποιοί: Σοφία Αντωνίου, Ηλίας Παπαδόπουλος, Θανάσης Ρέστας

Ώρες Παραστάσεων
Κοινό: κάθε Τετάρτη
Γυμνάσια/Λύκεια: πρωινά κατόπιν συνεννοήσεως

Προπώληση / Κρατήσεις / Δηλώσεις Συμμετοχής Σχολείων
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων // Αρχοντικό Πυρσινέλλα – Παπάζογλου 5 // 26510.25670