ΜΟΥΣΙΚΗ Ιωάννινα Συναυλίες Ιωάννινα

Ένας κοινός σκοπός, μια βραδιά, δύο συναυλίες!! 25/6

19059163_2325418411016772_337249063550777477_n

25 Ιουνίου 2017. Έναρξη 21:30

Υπαίθριο Θέατρο ΕΗΜ

Τιμή Προπώλησης: 12 ευρώ – Ταμείο: 14 ευρώ

Κερδίστε προσκλήσεις στο Go Free Ioannina

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & BOGAZ MUSIQUE — ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
Ένας κοινός σκοπός, μια βραδιά, δύο συναυλίες!!

Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σας προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει την Κυριακή 25 Ιουνίου στο Υπαίθριο Θέατρο ΕΗΜ Φρόντζου.

Σε δύο ξεχωριστές συναυλίες, την ίδια βραδιά, θα εμφανιστούν η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique και η Γιώτα Νέγκα.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique με τον πληθωρικό τους ήχο και τον μοναδικό επικοινωνιακό τρόπο στήνουν μια υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με την καθηλωτική ερμηνεία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε εμφάνισή τους είναι συναρπαστική, λυτρωτική εμπειρία.

Η Γιώτα Νέγκα, με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος, θυμάται τραγούδια που αγαπά, με κοινό χαρακτηριστικό τη σπουδαιότητα και την απήχησή τους. Αγαπημένα, ιστορικά τραγούδια κορυφαίων συνθετών, τραγούδια που αποδέχτηκε ως »δώρο» από σπουδαίους δημιουργούς και έγιναν σταθμός στην πορεία της αλλά και απρόσμενες επιλογές, συνθέτουν μια απόλυτα προσωπική συναυλία, από μια σπουδαία φωνή.

Δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες και δύο ξεχωριστές συναυλίες σας περιμένουν σε μια μόνο συναρπαστική βραδιά με σκοπό να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών γιατί ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Προπώληση Εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο Πρόκος και Rock Shop