Κινηματογράφος Ιωάννινα Σινεμά Ιωάννινα

ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΕΣ προβολή ταινίας 12-13/2

image

12 και 13 Φεβρουαρίου 2017. Έναρξη 20:30

Θεατράκι οδού Κουντουριώτη

Είσοδος 2 ευρώ

Η ταινία κέρδισε το Βραβείο BAFTA Καλύτερης Μη Αγγλόφωνης Ταινίας, ενώ ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Ενα φριχτό αυτοκινητιστικό δυστύχημα θα διαπλέξει τρεις ξεχωριστές ιστορίες «χαμένης αγάπης », παρόλες τις φαινομενικές ιδιαιτερότητες, ταξικές και χαρακτήρων

Οκτάβιο και Σουζάνα
Ο Οκτάβιο είναι ένας φτωχός ιδεαλιστής Μεξικανός, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει χρήματα βάζοντας τον σκύλο του, Κόφι, να συμμετέχει σε κυνομαχίες. Με τα χρήματα αυτά θέλει να φύγει από το σπίτι του και να ζήσει με τη γυναίκα του αδερφού του, Σουζάνα.

Ντάνιελ και Βαλέρια
Ο Ντάνιελ είναι παντρεμένος με την Χουλιέτα, αλλά χωρίζει για να συζήσει με τη Βαλέρια, ένα μοντέλο. Η Βαλέρια αναγκάζεται για κάποιο διάστημα να μείνει σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από τροχαίο . Εκείνη την περίοδο, εγκλωβίζεται κατά λάθος ο σκύλος της κάτω από το πάτωμα του σπιτιού τους.

Ελ Τσίβο και Μαρού
Ο Ελ Τσίβο είναι ένας πλανόδιος πωλητής. τέως τρομοκράτης και νυν πληρωμένος εκτελεστής και ψάχνει να βρει την κόρη του, Μαρού που κάποτε εγκατέλειψε και τον νομίζει νεκρό, η οποία δεν τον έχει γνωρίσει.

 Κοινός παρoνομαστής ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Η πίστη επιβιώνει στα τέσσερα και με κοφτερά δόντια σαν μαχαίρι. Ο Μεξικάνος Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου στήνει μια ταινία που σοκάρει με τη σκληρότητά της, αλλά και εκπλήσσει με τη συγκινησιακή της δύναμη.