Δραστηριότητες για παιδιά Δρώμενα Ιωάννινα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017

«Ασημένια Χριστούγεννα» στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο

asimenis-xristoygenna
8 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου
Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο

Φέτος, τα Χριστούγεννα στα Ιωάννινα θα έχουν χρώμα… ασημί! Σαν τα παλιά κοσμήματα που φτιάχνουν με τέχνη και μεράκι οι μαστόροι μας.

Το Παραλίμνιο Fun Park υποδέχεται τα «Ασημένια Χριστούγεννα» σε μία μαγική πόλη γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ο Ασημάκης και η Ασημένια, ο Αϊ Βασίλης, τα ξωτικά, το δέντρο των δώρων, το carousel, το φαντασμαγορικό παγοδρόμιο, τα εντυπωσιακά εργαστήρια και πολλά ακόμη πρωτότυπα παιχνίδια και δράσεις σας περιμένουν από τις 8 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, για να πασπαλίσουν με ασημόσκονη τα πιο ονειρικά Χριστούγεννα της ζωής σας.

Μύθοι, θρύλοι, μαγικά, ακροβατικά, παιχνίδια, δράσεις και θεάματα για όλους υπόσχονται τα «Ασημένια Χριστούγεννα», που λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές, χορούς, συναυλίες και πολλές ακόμα δράσεις, με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων των Ιωαννίνων, σχολών χορού αλλά και γνωστών καλλιτεχνών.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου
19.00
Το Funk Jazz – blues συγκρότημα Umbrella (φωνή, πλήκτρα, τύμπανα, σαξόφωνο) θα δώσει συναυλία στην ανοικτή μουσική σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων».

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου
10.00 – 15.30
Παιδικό εργαστήρι από το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων στον χώρο της εκπαιδευτικής δράσης των «Ασημένιων Χριστουγέννων».

12.00
Παραδοσιακοί χοροί από τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου Συρρακιωτών Ιωαννίνων.

18.00
Παράσταση μοντέρνου χορού από τη Σχολή MS Hall of Dance.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
12.00
Παραδοσιακοί χοροί απ’ όλη την Ελλάδα από τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά.

18.00
Παράσταση μοντέρνου χορού από τη Σχολή Γιάννας Νέσση.

19.00
Συναυλία του πολυτάλαντου τραγουδιστή και ηθοποιού Κωνσταντίνου Φραντζή!

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου
19.30
O Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων (Χ.Ο.Ι.) θα παρουσιάσει στην κεντρική σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων» στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου
17.00 – 21.00
Στο «Σπίτι του Παραμυθά» φιλοξενείται η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη, η οποία θα αφηγηθεί στους μικρούς επισκέπτες του θεματικού χωριού χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου
18.00
Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» υποδέχονται το blues, rock & jazz συγκρότημα Blues People, ενώ ο ηθοποιός και μουσικός Νίκος Καλογερόπουλος θα διαβάσει παραμύθια παρέα με τα παιδιά και θα τραγουδήσει σε μία μοναδική guest εμφάνιση.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου
12.00
Στη σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων» τα χορευτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Νικολάου Κοπάνων.

19.00
Χριστουγεννιάτικο Live σε 80s rock ρυθμούς από τους Felony Case Band.

*** Όλα τα απογεύματα της εβδομάδας 18-23/12:
Παιδικό εργαστήρι από το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων στον χώρο της εκπαιδευτικής δράσης των «Ασημένιων Χριστουγέννων».

Πληροφορίες για όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις εδώ.