Αθλητισμός Ιωάννινα

11ο Motor Festival | Drift Edition @ Π.Ε.Α.Κ.Ι. [30/03-01/04]

04-01_MotorFestival

30 Μαρτίου – 01 Απριλίου 2018
Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων

Το «ταξίδι» του Motor Festival για το 2018 ξεκινά δυναμικά το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου από τα Ιωάννινα!

Το 11ο Motor Festival θα πραγματοποιηθεί, με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, όπου θα στηθεί η πιο εντυπωσιακή και διαδραστική μηχανοκίνητη αρένα δράσης, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχει τέσσερα διαφορετικά επίπεδα!

«Υποσχεθήκαμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και θα το κάνουμε στον χώρο των μηχανοκίνητων θεαμάτων! Σκοπός μας είναι να ενώσουμε και να προβάλουμε τον κόσμο της μηχανοκίνησης και να φέρουμε νέους φίλους να γνωρίσουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να τους μπολιάσουμε με την αγάπη γι’ αυτόν» δηλώνει χαρακτηριστικά ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς.

Μια ματιά στην κάτοψη του 11ου Motor Festival μπορεί να εξάψει τη φαντασία για τα όσα «μαγικά» θα συμβούν εκεί, αφού τα shows θα είναι ατελείωτα. Drift show, Stunt show, o ιστορικός «Γύρος του θανάτου», 4×4 show, Τράκτορες, Trial and Freestyle Show, Drag Show, Fire show, Djs Parties, αθλητικές και χορευτικές επιδείξεις και χιλιάδες δώρα για το κοινό, μαζί με ό,τι πιο σύγχρονο από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τους εκθέτες του Motor Festival.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 11ου Motor Festival εδώ.